bewoners nijenhaghen genieten

Mede dankzij de hulp van enkele leerlingen van De Maat en een aantal vaste vrijwilligers beleefden de bewoners en cliënten van woon-zorgcomplex ‘Nijenhaghen’ in Ommen vrijdag 16 maart een vrolijke cabaretmiddag.

De Saxenburgh Groep, aanbieder van zorg in 24 appartementen in ‘Nijenhaghen’ had voor alle bewoners van dit complex een middag georganiseerd met medewerking van ‘Dree vrouwleu uit ‘n Achterhoek’. Dit gezelschap bracht een vrolijke persiflage op het gewone dagelijkse leven aan de hand van een dialectvoorstelling, liedjes, sketches en gedichtjes. Voor iedereen zodoende zeer herkenbaar.

De vrijwilligers die zich hadden aangemeld in het kader van NL DOET hielpen bij het halen en brengen van de cliënten, het schenken van koffie en thee en het ronddelen van een hapje en drankje. Mede dankzij hun hulp en een bijdrage van het Oranje Fonds hebben de vele aanwezigen een zeer geslaagde en vrolijke middag beleefd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.