Home / archiefcentraal / autoservice brink 15 onderhoudt elke auto

autoservice brink 15 onderhoudt elke auto

Autorijders uit Ommen en de wijde omgeving hebben vanaf deze week een nieuw adres voor het onderhoud en de reparatie van hun auto. Op bedrijventerrein de Rotbrink opent Autoservice Brink 15 deze week haar deuren. “We kunnen alle auto’s repareren,” zegt monteur Rene Pierik.

Volgens Pierik was er in Ommen nog genoeg ruimte voor een ‘universeel’ onderhoudsbedrijf voor auto’s. “We doen bijvoorbeeld onderhoud, reparatie, APK en aircoservice. We hebben de apparatuur en de kennis om service voor alle merken te bieden. Ook bedrijfswagens zijn van harte welkom, we hebben ruimte voor allerlei types en afmetingen zoals Sprinters en Transporters.”

Een van de sterke punten van Autoservice Brink 15 is volgens Pierik dat het bedrijf kwaliteit levert voor een voordelig tarief. “We behoren niet tot een bepaalde keten, dus we zijn onafhankelijk. Daardoor zijn we in staat om onderdelen voor een scherp tarief in te kopen.”

Ondertussen ziet Pierik ook kansen in de huidige economische crisis. Volgens hem kopen veel mensen minder snel een nieuwe auto en laten ze hun oude wat vaker repareren, wat voor Autoservice Brink 15 weer werk oplevert. “We richten ons ook op auto’s uit wat oudere bouwjaren. De onderdelen daarvan kunnen we relatief goedkoop krijgen, waardoor de klant voordeel heeft.”

Om de eerste klanten alvast warm te maken voor een onderhoudsbeurt bij Autoservice Brink 15, heeft het bedrijf een fraaie openingsaanbieding. Tot 31 mei is de Algemene Periodieke Keuring gratis. “Dat is inclusief roetmeting en controle van de CO2-uitstoot.” Daarnaast ontvangen de auto’s van de eerste honderd klanten een gratis wasbeurt in de wasstraat van het naastgelegen iClean.

Pierik ziet voldoende perspectief voor het nieuwe bedrijf. “We pakken alles aan: van het vervangen van ruiten tot het plaatsen van nieuwe distributieriemen. Service is daarbij erg belangrijk en daarom hebben we een leenauto en een leenfiets beschikbaar.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.