automobilist gewond bij ongeluk op n34

Een 59-jarige man uit Reutum is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Varsenerdijk. De man reed in de richting van Ommen en kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Daar kwam hij in aanraking met een tegemoetkomende auto die werd bestuurd door een 72-jarige man uit Dalfsen.

Door de aanrijding draaide de auto van de man uit Reutum meerdere keren om zijn as en kwam uiteindelijk tot stilstand. Een 62-jarige automobilist uit ’t Harde moest daarbij voor de auto uitwijken en kwam in de berm tot stilstand.

De man uit Reutum moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd en hadden geen letsel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.