Home / archiefcentraal / asc62 geeft binnen tien minuten wedstrijd weg

asc62 geeft binnen tien minuten wedstrijd weg

ASC ’62 verloor zaterdag met 4-0 van ESA. Het stond binnen tien minuten 0-3 voor ESA op sportpark Gerner. “De wedstrijd was eigenlijk al gelopen. Dat ze dan op het eind nog 0-4 maken was niet meer belangrijk. ASC’62 had misschien nog wel terug kunnen komen in de wedstrijd, maar echte super kansen hebben ze niet gehad. Het geloof was er al snel uit”, aldus Gert Buitenhuis.

Nieuwleusen deed betere zaken door met 1-0 te winnen van laagvlieger Oranje Nassau. “We waren wel beter en hebben de overwinning ook wel verdiend. Tom Odink was er als de kippen bij om bij een rommelige situatie de bal er in te tikken. Daarna hebben we nog paal en lat geraakt”, aldus trainer Hans Roeland. Nieuwleusen zag na rust Oranje Nassau wel sterk uit de kleekkamer komen, maar doelma Henrold Luttels hield met een paar knappe reddingen zijn team op de been.

“Die heeft ons er wel door heen gesleept. Ik ben erg blij met deze zege, want we hebben nu een aardig gat geslagen met de onderste plekken”, aldus Hans Roeland.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.