Home / archiefcentraal / akousate op vecht gospel festival

akousate op vecht gospel festival

ate uit Dalfsen! Dit gospelkoor laat haar liederen horen van 15.45 tot 16.15 uur.

Het festival wordt om 20.00 uur afgesloten met een groot concert, bestaande uit optredens van The Servants, Romans Twelve, Rebecca Steenbergen en de speciaal overgevlogen Amerikaanse band Salvador.

Dat er behoefte bestaat aan een podium voor gospelkoren -bands, blijkt wel uit de vele aanmeldingen voor de tweede editie van het Vecht Gospel Festival. Maar liefst 540 enthousiaste deelnemers zullen hun muzikale kwaliteiten laten horen!

Vanaf 9.45 uur zijn er doorlopend optredens in twee verschillende hallen. Naast bovengenoemde deelnemers komt er een informatiemarkt met stands van bedrijven en organisaties en zijn er verschillende workshops. Ook kinderen zullen zich goed vermaken! Er is een kinderplein met een theatervoorstelling van Operation Rescue. Nieuw bij de tweede editie zijn de Bijbelstudies, waarbij het thema ‘ A Thousand Questions ’ verder wordt uitgewerkt. Bovendien is er dit jaar een grote Sing-in.

Kortom, het Vecht Gospel Festival bestaat uit een uitgebreid dagprogramma en kan daarmee worden toegevoegd aan de lijst van grote Gospel Festivals in Nederland.

Informatie en het online reserveren van toegangskaarten is mogelijk via www.vechtgospelfestival.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.