aanstormend talent op vecht gospel festival

Aanstormend gospeltalent Rebecca Steenberger treedt op zaterdag 7 april op tijdens de afsluiting van het Vecht Gospel Festival in de Trefkoele in Dalfsen. Naast Rebecca en haar band zullen er nog optredens zijn van The Servants, Gospelkoor Romans Twelve en de speciaal uit Amerika overgevlogen band Salvador.

Rebecca is een aanstormend talent in de Nederlandse Gospelwereld. Haar zangcarrière raakte in een stroomversnelling toen ze gevraagd werd om zangleidster van de Jeugdkerk “Fellowship” te worden. Samen met band “The Ambassadors” mocht ze vele gave optredens verzorgen, waardoor ze zich ook leerde presenteren op het podium.

Een van de hoogtepunten was een optreden samen met Sharon Kips waarbij ze het nummer “Testify for love” zongen. Verder maakte ze drie jaar lang deel uit van de black gospel formatie Celestis waar ze met heel veel plezier en enthousiasme mee optrad door het land.

Inmiddels terug in het Flevolandse dorp Emmeloord, is sinds december 2011 haar debuut album ‘world unknown’ uit! Dat haar muzikale talenten opvallen blijkt wel uit de aanvragen voor het radio en tv programma ‘Nederland zingt’ van de EO en haar optredens tijdens de grotere festivals zoals Opwekking en Xnoizz. Daar kan nu dus het Vecht Gopel Festival aan worden toegevoegd.

Het Vecht Gospel Festival begint ‘s morgens om 9.45 uur met optredens van 22 gospelkoren & -bands. Totaal zullen er dan 530 deelnemers te zien en te beluisteren zijn. Naast deze optredens is er een markt, een kinderplein met theater Operation Rescue en worden er diverse workshops onder andere zangtechniek en songwriting) gegeven. Het thema voor deze 2e editie is ‘A Thousant Questions’ Nieuw dit jaar zijn de Bijbelstudies waarin het thema verder zal worden uitgewerkt en zal er een grote Sing-inn plaats vinden tussen het dag- en avondprogramma.

Het festival wordt ‘s avonds dus afgesloten met een spetterend concert. Informatie over het Vecht Gospel Festival en het online reserveren van toegangskaarten is mogelijk via www.mastermind4you.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.