Home / archiefcentraal / aanbouw t asje opent deuren

aanbouw t asje opent deuren

Restaurant Auberge ’t Asje opent op 6 april haar deuren van het nieuwe restaurant. Er is een geheel nieuwe auberge gebouwd naast de bestaande auberge. “De uitbreiding van ‘t Asje met dit restaurant is echt een aanwinst,” vertelt eigenares Lianne Buitenhuis vol trots.

“Het restaurant past volledig in de stijl van de bestaande bouw. Het open kookgedeelte in de nieuwe auberge brengt niet alleen sfeer, maar alle gasten hebben ook zicht op de bereiding van hun diner door de chef-kok en zijn team,” zegt Buitenhuis.

“Vorig jaar in november informeerden we onze gasten over de bouwplannen en nu is het al zover. De bouw is volgens schema verlopen en we hebben veelal gebruik gemaakt van duurzame materialen. Op dit moment worden de puntjes nog op de i gezet. Door deze uitbreiding kunnen we de bestaande auberge nu ook inzetten voor gezelschappen die een intieme setting prefereren of voor kleine feesten tot 60 personen.”

Voor de gasten die in de maand april 2012 bij ‘t Asje komen eten stelt het restaurant van elk couvert € 1,00 beschikbaar voor de actie van Gert Ubels uit Dalfsen. Ubels is werkzaam bij de ambulancedienst RAV IJsselland en fietst op 7 juni 2012 de Alpe d’Huez op om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. De prijs van het 3-gangen À la Carte menu à € 29,75 blijft ongewijzigd.

Op 18 april staat er een speciaal aspergediner op het menu. De gasten kunnen dan genieten van asperges uit het vechtdal die op verschillende manieren zijn bereid. Daarnaast verzorgt Wilma Huisman van de Reestlandhoeve deze avond uitleg over haar wijngaarden en haar zelf gemaakte wijnen. Dit kost 47,50 euro per persoon inclusief wijn en tafelwater.

“Onze officiële opening is op vrijdag 6 april 2012,” vertelt Lianne Buitenhuis. “Dan staat onze deur letterlijk open voor alle belangstellenden. Dit om een ieder zelf kennis te laten maken met ons nieuwe restaurant. Iedereen is welkom op 6 april 2012 tussen 17.00 uur en 20.00 uur.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.