37e open volleybaltoernooi in lemelerveld

Het grootste volleybaltoernooi in de wijde omtrek wordt voor de zevenendertigste keer georganiseerd: het Open volleybaltoernooi. Zoals altijd wordt dit georganiseerd door Volleybalvereniging De Bevers en dit jaar zal het plaatsvinden van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juni.

Al maandenlang zijn vrijwilligers bezig met de voorbereidingen voor het toernooi. Het enige dat nog ontbreekt zijn enthousiaste deelnemers. Vorig jaar hebben maar liefst 129 teams meegedaan. De organisatie vraagt zich af of deze prestatie nog te overtreffen valt.

Iedereen die een team kan samenstellen uit 8 tot 12 personen, kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd, dames, heren, jeugd 1 (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basis-school) of een jeugd 3-team (t/m 16 jaar).

Een tijdige inschrijving is zeer belangrijk. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, zo stelt de organisatie. De aanmelding van jeugd 1 en 2 vindt plaats via de basisscholen. In het bijzonder is er aandacht voor de herenpoule waarvoor zich de laatste jaren onvoldoende teams aanmeldden. Zodoende was er de laatste jaren geen herenpoule. De organisatie hoopt bij voldoende deelname weer een herenpoule te kunnen indelen.

Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op www.debevers.com en www.tenbroeke.nl. Het inschrijfformulier kunt u online invullen en e-mailen of downloaden, invullen en inleveren bij Laura Reimert, Waterinkweg 3, 8151 AJ Lemelerveld (0572 – 37 31 13).

Inschrijvingen moeten uiterlijk 2 april binnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.