Home / archiefcentraal / 1 jarig jubileum shoeby ommen

1 jarig jubileum shoeby ommen

Op woensdag 7 maart is het alweer een jaar geleden dat Shoeby haar deuren opende aan de Brugstraat 29 in Ommen. Feikje Schuitmaker en haar team grijpen deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Daarom laten zij hun klanten van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 maart profiteren van een spetterende voordeelactie.

Shoeby heeft een gevarieerd aanbod op het gebied van trendy dames-, heren-, en kindermode. De winkel van Feikje in Ommen is één van de 225 Shoeby winkels in Nederland. Shoeby onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de snel wisselende collecties. Twee keer per week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Naast eigen labels zoals Zoï en Eksept voor dames en Ryan & Lewis en Cult Edition voor heren, vindt men bij Shoeby een kindercollectie van Jilly & Mitch.

In de funcorner kunnen kinderen zich vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Ook zijn er geregeld acties en prijsvragen, waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

Vaste klanten hebben een streepje voor bij Shoeby. Houders van een Shoeby Savers Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor ‘fashion cheques’ die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Newsletter, op www.shoeby.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.