wvdw nieuwleusen enter vooruit

SV Nieuwleusen wacht zaterdag een zware kluif. Enter Vooruit is namelijk bezig aan een sterk seizoen en staat na vijftien wedstrijden op de vierde plaats. De ploeg is dan ook nog vol in de race voor het kampioenschap. Vooral in aanvallend opzicht is Enter Vooruit zeer sterk. Het net werd dit jaar al 37 keer getroffen. Geen ploeg in de Tweede Klasse H wist dit seizoen vaker te scoren.

Nieuwleusen staat na vijftien gespeelde wedstrijden op de negende plek met negentien punten. De ploeg scoorde dit seizoen al 25 keer, maar kreeg er evenzoveel tegen. De laatste drie wedstrijden verloren de Nieuwleusense mannen niet.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 25 februari 14.30 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.