Home / archiefcentraal / workshop mandala tekenen

workshop mandala tekenen

In Ommen wordt op dinsdagmiddag 28 februari een workshop mandala tekenen gegeven. Na een korte inleiding over de psychologische en spirituele betekenis van de mandala, wordt er een geboorte-mandala gemaakt. Deze geeft informatie over je lotbestemming en over hoe je dit doel het beste kunt bereiken. Behalve het verkrijgen van inzicht is het ook vermakelijk. Het resultaat is altijd mooi en het bewaren waard.

De workshop wordt gegeven in Pro Elan aan de Beerzerweg 5E in Ommen. Het duurt van 14.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 45 euro, inclusief materiaal. Voor meer informatie of aanmelding kun je mailen naar sarah.elfenbein@ziggo.nl of bellen met 0572-302045. Ook kun je kijken op de website: www.innerlijkescholing.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.