Home / archiefcentraal / wethouder zet leerlingen in het licht

wethouder zet leerlingen in het licht

Wethouder Evert Goldsteen van Dalfsen heeft dinsdagochtend letterlijk en figuurlijk het licht aangedaan bij basisschool De Uitleg. De basisschoolleerlingen zaten dinsdagochtend met hun jas en handschoenen aan in de klas. Ook was het er koud en donker. Om energie op te wekken werd er vrolijk gedanst en gesprongen. “Zo word je weer lekker warm en wek je energie op.”

De school verbruikt nu ongeveer 500 KWh stroom per dag. Volgend jaar hoopt de school vier procent te besparen door bewuster om te gaan met energie. Wethouder Goldsteen kwam langs om de leerlingen weer in het licht te zetten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.