wethouder zet leerlingen in het licht

Wethouder Evert Goldsteen van Dalfsen heeft dinsdagochtend letterlijk en figuurlijk het licht aangedaan bij basisschool De Uitleg. De basisschoolleerlingen zaten dinsdagochtend met hun jas en handschoenen aan in de klas. Ook was het er koud en donker. Om energie op te wekken werd er vrolijk gedanst en gesprongen. “Zo word je weer lekker warm en wek je energie op.”

De school verbruikt nu ongeveer 500 KWh stroom per dag. Volgend jaar hoopt de school vier procent te besparen door bewuster om te gaan met energie. Wethouder Goldsteen kwam langs om de leerlingen weer in het licht te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.