Home / archiefcentraal / wereldwinkel ommen zoekt donateurs

wereldwinkel ommen zoekt donateurs

Door de verkoop van fairtrade producten biedt de Wereldwinkel mensen in ontwikkelingslanden de kans om een beter bestaan op te bouwen. Dit doet zij in Ommen sinds 1994 zonder winstoogmerk. De winkel draait uitsluitend op vrijwilligers.

Helaas ondervindt ook de Wereldwinkel de nadelige gevolgen van de huidige economische recessie, waardoor de inkomsten drastisch teruglopen, echter met gelijk blijvende lasten. Er is er dringend financiele steun nodig om mede-wereldburgers in ontwikkelingslanden hun droom op een zelfstandig en menswaardig bestaan niet te ontnemen, maar juist te helpen deze te verwezenlijken.

Daarom vragen de medewerkers je steun middels een gift aan de Wereldwinkel. Je kunt een bijdrage storten op nummer 378903756 Rabobank Ommen, onder vermelding ‘Vrienden van de Wereldwinkel’. Het College van B en W van de gemeente Ommen ondersteunt deze actie en ziet het belang in van het voortbestaan van de Wereldwinkel in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.