Home / archiefcentraal / waken en wachten voor patient ropcke zweers

waken en wachten voor patient ropcke zweers

‘Waken en Wachten’, woorden tussen hoop en vrees. Dat is de titel van een boekje, bedoeld voor patiënten en hun naasten die in het ziekenhuis verblijven. Goisteren overhandigde geestelijk verzorger Els Diepeveen, initiatiefnemer en samensteller van het boekje, het eerste exemplaar aan mevrouw Bakker uit Coevorden. Het boekje komt op verschillende plekken in het ziekenhuis te liggen.

Het werk bevat teksten en gedichten uit verschillende tradities en tijden, in de hoop dat ieder die hierin leest zich bemoedigd of getroost zal voelen, ongeacht zijn of haar levensbeschouwelijke achtergrond. De inhoud is een zorgvuldige, persoonlijke keuze van Els Diepeveen. Het boekje is fraai vormgegeven en telt een oplage van 150 exemplaren. De uitgave is mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Vrienden van de Saxenburgh Groep.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.