vrijwilligers nodig voor actie nl doet

Met de landelijke actie NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Landstede Welzijn Dalfsen houdt, met financiële ondersteuning van het Oranje Fonds, een grote NL DOET actie in Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en de kleine kernen.

In overleg met de heer Koerhuis, medewerker buitendienst gemeente Dalfsen, zal het Steunpunt Vrijwilligerswerk Dalfsen met veel vrijwilligers een groot aantal verkeersborden in de gemeente schoon gaan maken. Op deze manier lever je een positieve bijdrage aan de samenleving.

De NL DOET actie in Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld vindt plaats op vrijdag 16 maart 2012 van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur en op zaterdag 17 maart 2012 van 9.30 tot 12.00 uur. Voor schoonmaakmiddelen, eventuele regenjasjes bij slecht weer en koffie/thee wordt gezorgd. De Formido Dalfsen sponsort de actie met een groot aantal emmers.

Aanmelden kan voor een of meerdere dagdelen. Er wordt bij plaatsing rekening houden met waar je woont. Aanmelding kan via tlangbroek@landstede.nl , telefonisch op dinsdagmiddag of donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur op nummer 088-8508803 of per post naar Steuntpunt Vrijwilligerswerk Dalfsen, Ruitenborghstraat 56, 7721 BE Dalfsen.

Vermeld bij aanmelding je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en of je in het bezit bent van een ragebol. Na opgave volgt nadere informatie. Uiteraard hoopt de organisatie op veel aanmeldingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.