Home / archiefcentraal / vriendendienst in het kruispunt

vriendendienst in het kruispunt

Een overspelige vrouw werd door strenge Joden bij Jezus gebracht. Zij hoopten Jezus te strikken door hem om een oordeel te vragen, volgens de wet zou ze immers gestenigd moeten worden. Maar ze dropen af, want het antwoord van Jezus was duidelijk: “Wie volmaakt is, gooit de eerste steen maar”.

Er wordt rond dit onderwerp een vriendendienst gehouden in Het Kruispunt in Dalfsen. “Gooi maar!?” is de titel van de dienst op zondag 19 februari. Aanvang is 19.00 uur, dominee Maarten van Loon zal voorgaan. Na afloop is er koffie en gelegenheid om door te praten over het onderwerp.

Iedereen is van harte welkom in GKV Het Kruispunt, Brethouwerstr. 19. Mocht de drempel toch te hoog zijn: de vriendendienst is ook te volgen op gkv.dalfsen.nl. Voor meer informatie of vragen: dsmvanloon@gmail.com

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.