Home / archiefcentraal / voorlichting wilsverklaringen

voorlichting wilsverklaringen

De Week van de Euthanasie (6 t/m 12 februari 2012) staat in het teken van tien jaar euthanasiewet. De aandacht gaat uit naar de positieve en de negatieve ontwikkelingen in de afgelopen jaren. Een van de zaken die nog niet vlekkeloos verlopen, is dat veel van onze leden weliswaar de wilsverklaring bestellen, maar deze vervolgens oningevuld in een lade leggen. Of de wilsverklaring wel invullen, maar die niet met hun huisarts bespreken (‘het komt nog wel’).

Daarom houdt de NVVE op 7 en 8 februari 2012 een grote wilsverklaringen-estafette: op 65 plaatsen door het hele land worden bijeenkomsten gehouden waar medewerkers van de NVVE voorlichting geven over wilsverklaringen. Daarnaast krijgt u, als u wilt, ondersteuning bij het invullen. Ook kunt u suggesties krijgen voor het gesprek over het zelfgewilde levenseinde met uw arts en uw naasten.

Klik hier voor locaties in je buurt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.