volco a naar finale in apeldoorn

Vandaag leverden de meiden van Volco een zeer knappe prestatie door de finale te halen van het Assics Open. Nadat in Emmeloord een plaats was veroverd voor de halve finale, werd in Nieuwleusen een plaats voor de finale afgedwongen. Hier doen de beste 8 teams van Nederland aan mee, dus voor een kleine vereniging als Volco een zeer knappe prestatie. In de poule was het team van Frank Wesselink en Jolanda Logtenberg alleen de mindere van VC Sneek , dat met ervaren speelsters uit de A en B league veel te sterk was. Doordat het puntentotaal van Volco zeven punten beter was dan van Tornado uit Geesteren moesten ze spelen tegen de nummer één van de andere poule. Dat waren de Krekkers uit Mariaparochie. Ondersteund door het enthousiaste Volco publiek wisten de meiden deze wedstrijd met twee sets te winnen. Met 25-23 en 26-24 gingen daarna de meiden massaal uit hun dak. Trainer Frank Wesselink was erg trots op zijn team. ,, Hier zijn we erg blij mee”, was zijn antwoord. Volco zal begin april naar Apeldoorn gaan. Het team bestaat uit Jacintha Smit, Sonja Muskee, Diana Wunnink, Moniek Veurink, Chanel Baas, Annelie Wesselink, Susan Kolk, Vera Jansen, Marlissa Dijk, Lisa Runhart, Madelein Hollak en Kelly de Wit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.