Home / archiefcentraal / vernieuwde website stone rock festival online

vernieuwde website stone rock festival online

Stone Rock, hét gratis rockfestival van Dalfsen, dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 28 juli belooft een echte knaller te worden. ‘‘Kei’hard rocken onder de Zwevende Kei!’ De voorbereidingen zijn in volle gang en als voortraject van het festival houdt Stone Rock in samenwerking met mediapartners Vechtdal FM en Vechtdal Centraal ‘de Wraak van Vechtdal’. Dat is het vervolg op de uiterst succesvolle muzikale kroegentocht in Salland onder de noemer ‘de Wraak van Salland’.

De compleet vernieuwde website van het festival Stone Rock is inmiddels in de lucht. Houd de website www.stonerock.nl in de gaten voor al het nieuws rondom het festival en haar voortraject ‘de Wraak van Vechtdal’.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.