Home / archiefcentraal / verlies voor flash

verlies voor flash

De dames van Flash speelden zaterdag 11 februari een thuiswedstrijd tegen SV Annen dames 1, gesteund door mini’s van de maand: Aniek van Berkum en Marit de Weert. De vorige keer dat Flash tegen Annen speelde was het een spannende wedstrijd, dus vol goede moed begonnen de dames aan de wedstrijd.

Helaas bleek al snel dat Annen een maatje te groot was voor Flash. Flash maakte zo nu en dan teveel persoonlijke fouten en het spel van Annen verliep (te) snel waardoor deze dames gemakkelijk konden scoren: 19-25.

De teams gingen dit keer niet gelijk op, ook in de overige sets werd duidelijk dat Annen beter speelde. Het blok zat op alle posities dicht en ook op prikballen reageerde Annen goed, waardoor er moeilijk gescoord kon worden door Flash. Flash kon de winst van de afgelopen weken niet handhaven, de dames uit Nieuwleusen verloren ook de overige drie sets met een stand van: 18-25, 21-25 en 15-25.

Aanstaande donderdag speelt Flash om 20:15 uur een uitwedstrijd in Zuidhorn, tegen het eerste dames team van de Meeuwen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.