Home / archiefcentraal / verkoop compost potgrond en mestkorrels

verkoop compost potgrond en mestkorrels

De Nederlands Gereformeerde Kerk start met de jaarlijkse compostactie. Van 13 tot en met 25 februari worden de folders huis aan huis bezorgd en de bestellingen opgenomen. De compost is verpakt in zakken van ongeveer 40 liter en kost 4 euro per zak. Voor een zak potgrond van 40 liter betaalt de afnemer 3,50 euro en de (kippen)mestkorrels zijn verpakt in zakken van 15 kilo. Deze kosten 13,50 euro per zak.

Op zaterdag 10 maart worden de compost, potgrond en mestkorrels thuis afgeleverd. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Vechtgenoten. Stichting Vechtgenoten biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en vechtgenoten. Een plek om even op adem komen is het Vechtgenoten-huis, dàt is de doelstelling van Stichting Vechtgenoten.

Er kan ook telefonisch (0529-431951 en bij geen gehoor 0529-463185) of per e-mail compostactie@ngkdalfsen.nl besteld worden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.