Home / archiefcentraal / vakantie bijbelfeest succes

vakantie bijbelfeest succes

Het was weer een groot succes: In de Nederlands Gereformeerde Kerk in Dalfsen werd maandag 27 en dinsdag 28 februari het jaarlijkse Vakantie Bijbelfeest gevierd. Het thema van het feest luidde ‘Echt wel!’ en werd uitgewerkt aan de hand van twee Bijbelverhalen. De kinderen mochten leren dat ze ‘echt wel’ op Jezus kunnen vertrouwen en dat Hij ze ‘echt wel’ wil helpen, ook als het een keertje tegen zit!

Maandag werd er gewerkt aan het Bijbelverhaal over de bruiloft te Kana. Het was één groot feest en alle kinderen waren uitgenodigd om op het bruiloftsfeest te komen! Met maar liefst 82 kinderen en met medewerkers uit diverse kerken en gemeenten werd er gezongen, geknutseld en geluisterd. De kinderen kregen zelfs een mooi toneelstuk te zien. De grootste kinderen hielden een wedstrijd en verrasten de anderen met echt bruiloftsgebak!

Op dinsdag werd het verhaal over de vijf broden en twee vissen uitgewerkt: er is ‘echt wel’ genoeg voor iedereen! Het feest werd dinsdagavond afgesloten met een theatervoorstelling. Theatergroep Reflection nam de kinderen mee op zoek naar het geheim van de zware kist.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.