Home / archiefcentraal / usv f1 kampioen in de zaal

usv f1 kampioen in de zaal

Op een zeer spannende slotdag van het zaalseizoen heeft USV F1 in de sporthal De Balk in Balkrug de titel in de wacht gesleept. Gemakkelijk ging dat niet. Zowel tegen Vilsteren als OZC bleef USV steken op een gelijkspel. De concurrent uit Ommen rekende zich daardoor al rijk, maar USV kreeg zeer welkome hulp van buurman SV Nieuwleusen. Zij klopten OZC waardoor USV nog net een puntje meer overhield en het kampioenschap kon vieren. Het feest in de kleedkamer werd in het clubgebouw van USV voortgezet met vrolijke muziek en patat.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.