trainers wissel pakt goed uit

De trainers wisseling bij OZC pakte zaterdag goed uit. Pascal Weteringe had de plaats van Jeroen Booiijnk over genomen en zat dus voor het eerst op de bank bij de geelzwarten. ,, Een beetje geluk moet je wel hebben. De eerste helft lukte het voetballend niet, dus hebben we in de rust gezegd, we gaan optimistigere spelen. Dat pakte goed uit, maar de jongens hebben ook knetterhard gewerkt. Het was een hectische week, met gelukkig een goede afloop. Hier kunnen we verder mee”, aldus Pascal Weteringe.

Freddy Smit van ASC”62 had een beetje de smoor in. ,, Het was een zeer slecht veld waar beide teams moeite mee hadden. Wij waren wat beter dan hun. Komen ook op voorsprong, maar vergeten die in de tweede helft uit te breiden. Dan krijgen we in blessure tijd het deksel op de neus, al was de strafschop niet terecht. We hadden het zelf al eerder kunnen beslissen en dat doen we niet, jammer”.

Hans Roeland van Nieuwleusen zag een hele goede eerste helft van Nieuwleusen. ,, We speelden erg goed in de eerste helft. De tweede helft hebben we het tempo gedrukt en zijn we goed blijven spelen vanuit de organisatie. We zijn niet meer in de problemen geweest.”

Lemele verloor met 4-1 bij Storicia. In deze wedstrijd vielen nogal wat rode kaarten. Aan de kant van de Zwollenaren maar liefst 3, terwijl bij Lemele er een viel. Maar met 8 spelers wist Storica de winst zeker te stellen.

Mariënberg was blij met het ene punt tegen SVI, want het miste nogal wat spelers door vakantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.