Home / archiefcentraal / toekomstige kampioenen in champions league

toekomstige kampioenen in champions league

Door Hans Heering – De jongste pupillen van JVC Dedemsvaart komen nog niet in de reguliere KNVB competitie uit. Van september tot en met december 2011 voetbalden ze in een door de Jeugd Voetbal Combinatie Dedemsvaart georganiseerde Champions League competitie.

Dat deden ze onder de naam van één van de grote Europese voetbalclubs. Bij de start van de competitie waren de bijbehorende tenues er nog niet, maar dankzij de Vrieling Adviesgroep konden de bijzondere CL tenues zaterdagmorgen 11 februari worden uitgereikt aan de spelers en speelsters. Trots werden de tenues aangetrokken, waarna – heel stoer – de kou werd getrotseerd. Op het hoofdveld werden alle teams, begeleiders en sponsor op de gevoelige plaats vastgelegd.

Huldiging

Terug in het clubhuis werd (najaars)kampioen Chelsea in het zonnetje gezet. Het kampioensteam beschikte ook over de topscorer van de competitie. Jurgen Rossing wist maar liefst 78 keer te scoren. Hij werd op enige afstand gevolgd door Teije de Vries (Ajax) en Morris Drent (Barcelona) met respectievelijk 66 en 57 doelpunten. In totaal werd er maar liefst 1.076 keer gescoord in de Champions League wedstrijden op het kunstgras van De Boekweit.

Doorstroming

Binnenkort volgt de nieuwe competitie- en teamindeling voor na de winterstop. Een aantal jongens uit de Champions League zijn doorgestroomd naar een F-pupillenteam van de Dedemsvaartse jeugdvoetbal combinatie. Dat betekent dat JVC Dedemsvaart de voorjaarscompetitie in zal gaan met 8 F-pupillen teams.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.