thea dijkema krijgt bloemetje voor inzet

CDA-Statenlid Laura Antuma heeft vrijwilliger Thea Dijkema dinsdag, tijdens Valentijnsdag, verrast met een bloemetje. Dit als dank voor haar inzet voor de maatschappij. Thea werd totaal verrast door dit gebaar. Extra feestelijk werd het door de aanwezigheid van haar gezin en van vele collega’s.

Thea maakt zich naast haar werk als keramist zeer verdienstelijk door liefde voor en de kunde van kunst en cultuur te delen met schoolkinderen en haar omgeving. Ook zet ze zich in voor het regionale toerisme door kunstdagen en markten te organiseren. En de gemeenschap van Witharen kan op haar rekenen. Neem bijvoorbeeld het geheim van Witharen. Samen met schoolkinderen is er een schat begraven met werkstukken onder een grote waterdruppel. Na vijftig jaar mag het worden opgegraven en bekeken door de kinderen van die tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.