subsidieregeling zonne energie dalfsen 2012

De gemeente Dalfsen stelt voor ondernemingen een miljoen euro beschikbaar voor de aanleg van zonnepanelen op bedrijfspanden. Uit de aanbevelingen van het haalbaarheidsonderzoek zonne-energiecentrale en contacten tussen de gemeente en de provincie Overijssel is een nieuw plan ontstaan. Dit houdt in dat ondernemingen met een geschikt bedrijfspand in de gemeente Dalfsen worden gestimuleerd om een vraagbundeling van twee Megawattpiek te realiseren.

Om in aanmerking te komen voor subsidie moeten ondernemingen binnen de gemeente samenwerken,

om een vraagbundeling van minimaal 500.000 Wattpiek aan geïnstalleerd vermogen te halen in zonne-energie. De subsidie is maximaal € 0,50 per geïnstalleerd vermogen in Wattpiek met een maximum van een miljoen en bedraagt ten hoogste 30% van de netto-investering. De zonnepanelen moeten voor 1

januari 2013 geïnstalleerd zijn.

Tot en met 1 april 2012 kunnen de aanvragen voor subsidie schriftelijk worden ingediend bij de gemeente

Dalfsen, ter attentie van de heer R. Pap van de afdeling Milieu en Bouwen. De subsidieverordening zonne-energie Dalfsen 2012 en het bijbehorende aanvraagformulier is te vinden op de gemeentelijke website: www.dalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.