Home / archiefcentraal / stonerock krijgt een vervolg

stonerock krijgt een vervolg

Raggende gitaren, beukende drums en keiharde vocalen die tot ver over het dal van de Vecht te horen zijn. Momenteel zijn de voorbereidingen voor StoneRock 2012 alweer in volle gang. De volgende editie van Stone Rock vindt plaats op zaterdag 28 juli.

De locatie bevind zich wederom aan de voet van het ‘Dalfser Vrijheidsbeeld’ de Zwevende Kei en de toegang is vanzelfsprekend weer gratis. Nadat Stone Rock enkele jaren afwezig is geweest, heeft afgelopen 18 juni weer een nieuwe editie van het gratis rockfestival plaatsgevonden. Ondanks dat de regen met bakken uit de hemel kwam was deze editie een enorm succes. Lokaal talent liet zich horen met eigen muziek en daarnaast knalden de oldschool rock ’n roll hits van het podium.

Wat betreft de raggende gitaren voor 2012: De organisatie is druk bezig om op zaterdag 28 juli weer een geweldige editie neer te zetten. Dit jaar willen ze groots uitpakken. Ben je benieuwd en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het evenement? Volg Stone Rock dan via Twitter, Facebook en Hyves.

www.stonerock.nl @stonerockdalfsen of via facebook.com/stonerockdalfsen en via stonerockdalfsen.hyves.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.