spijkerschrift epi chaotische onderhandelingen

tsen, kamers in te richten of te onderhandelen met andere genodigden. Soms krijgen ze een verzoek van een deelnemer die al chattend zijn aandeel het gesprek heeft.

Wat wordt er zoal verhandeld? Stro, pony’s, eieren. Discovloeren, bedden, uit zichzelf sluitende deuren, kasten, ijsvloeren, zwembaden en koelkasten. Ik vergeet daarbij nog chilling outfits en vreemde haardrachten. Tijdens het skypen wordt er bepaald in welke kamers de aangeschafte meubelstukken en attributen komen te staan. De aangedane veranderingen worden op de voet gevolgd door de ingelogde bezoekers, die hun reacties openlijk laten blijken. Vet cool! What up? Kan ik hier paardrijden? Mag ik je vriendin zijn? YoYo is ook een veel voorkomende kreet.

“Wil je ook een lichaam met een ontploft hoofd?” Overlegt haar compagnon de nieuwste aanschaf. Haar avatar heeft haar hoofd inmiddels verloren. Ze verwachten dat dát, na de tele-transporter, de nieuwste hype wordt zal worden, van dit moment. Ik hoor vogels fluiten die in de tropen thuishoren, en is er een radio geactiveerd, die de allernieuwste muziek van dit moment brengt. Tret-tret-tret! Het Time-slotalarm geeft aan dat de beurs bijna gaat sluiten.“Chips! Mijn tijd is bijna op, ik heb nog vier minuten!” Waarop de andere zakenvrouw vraagt of ze dan nog wel online blijft. “Nee, ik moet stoppen, ik zie je morgen op school wel weer!”

Met een groet wordt het skypen beëindigd, de radio wordt gestopt. Dat was weer een fijn half uurtje van bestedingen en aankopen. Het digitale Epic-hotel-spel is helemaal ‘hot’ bij mijn dochter en haar vriendinnen! Het allemaal bijhouden, lukt me niet meer. Ik hou het liever bij een spelletje Mastermind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.