ruim 1000 deelnemers atb tocht lemelerveld

Deelnemers roemden de mooie route, het aantal klimkilometers en de uitstekende verzorging. Het weer van de afgelopen week had er voor gezorgd dat het parcours er optimaal bij lag voor de mountainbikemarathon. Toch moesten de reserves van menig biker behoorlijk worden aangesproken, want ruim 100 kilometer op je mountainbike is ook bij goede omstandigheden geen peulenschil.

De kortste afstand voerde de rijders over de Lemelerberg richting Besthmenerberg naar Junne en van daaruit terug door Beerze en opnieuw door het gebied rondom de Besthmenerberg en de Lemelerberg richting Lemelerveld.

De deelnemers die hadden gekozen voor de 104 kilometer lange tocht konden hun hart helemaal ophalen. Zij fietsten vanaf de tweede doorkomst op de Besthmenerberg via Hancate naar Hellendoorn. Hier kon het inmiddels, bij de meeste rijders, vermoeide lijf bij de verzorgingspost bij Activiteitencentrum De Wilgenweard nog even bijkomen voor de laatste loodzware kilometers door de prachtige omgeving rond Hellendoorn. Rond 16.00 uur waren alle deelnemers terug gekeerd bij Sportpark Heidepark in Lemelerveld.

Volgend jaar zal de Wilgenweard WinterMarathon worden verreden op zondag 24 februari. Voor meer foto’s, zie www.wintermarathon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.