Home / archiefcentraal / pizza valentijn bakken bij chill out

pizza valentijn bakken bij chill out

SMON zoekt een combinatie van het thema Valentijn en het spreekwoordelijk gezegde: “Liefde gaat door de maag!” Op woensdag 15 februari kunnen tieners van 11 tot en met 13 jaar een pizza Valentijn bakken. Hoe dat precies gemaakt wordt, blijft nog even een verrassing.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan van 14.00 tot 16.00 uur naar de wekelijkse Chill Out in het jongerencentrum. De entree is gratis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mevrouw Kampherbeek van SMON via telefoonnummer 0529-482121 of mailen naar info@smon.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.