Home / archiefcentraal / peter lenderink vijfde in dronten

peter lenderink vijfde in dronten

Het Ommense schaatstalent Peter Lenderink revancheerde zich enigzins voor zijn matige prestaties tijdens het NK voor junioren in Alkmaar door in Dronten vijfde te worden op de 1500m. In een tijd van 2.03.75 werd hij vijfde. Tessa Lucas uit Dalfsen reed een verdienstelijke 1500m in 2.17.77 en werd daarmee 15de. Deze wedstrijden tellen mee voor het plaatsen voor het Nederlands kampioenschap afstanden dat nog verreden moet worden. Vanavond zijn in Ommen de kampioenschappen van de gemeente Ommen voor alle leeftijden (dus pupillen tot en met masters). Het begint om 18.30 uur en je kunt je opgeven via de website van de Doorloper.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.