ovc21 wint zonder te spelen

Zo je hebt een vrije middag, maar je kan met plezier terug kijken op de andere uitslagen van 5H. Dat overkwam OVC’21 vandaag. USV kon de koppositie overnemen maar dan had het wel een wedstrijd meer gespeeld. Helaas wisten de Nieuwleuzenaren niet te winnen bij SDOL. Lange tijd stonden ze achter met 2-0 maar good old Stefan Buitenhuis bracht met twee goals de teams weer op gelijke hoogte. Dus USV kwam één punt dichterbij maar heeft nu wel een wedstrijd meer. OVC’21 kan er van profiteren volgende week, al moet dan wel uit van Dalfsen gewonnen worden.

Dalfsen onder Patrick Dijkstra moest de punten laten aan Broekland dat met 3-2 won. Het was een spannende wedstrijd, waarbij Broekland USV weer nadert. Dalfsen kan zo goed als zeker de titel vergeten want het gat van 8 punten in zeven wedstrijden is wel erg groot. Volgende week kunnen ze OVC’21 wel een hak zetten, maar dan zal er wel gewonnen moeten worden.

Hoonhorst had nog hoop om Wesepe te kunnen achterhalen, maar door de duidelijke 1-4 zege in Hoonhorst is dat gat ook al naar 6 gestegen. Roy Scheur was weer doeltreffend voor Wespe. Hij scoorde tweemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.