Home / archiefcentraal / ovc 21 legt jeugdtrainers vast

ovc 21 legt jeugdtrainers vast

Het eerste elftal van zondagclub OVC ’21 voert de ranglijst aan in klasse 5H. Naast de seniorenafdeling is ook de jeugdafdeling van de oudste gemeentelijke voetbalclub uiterst ambitieus. Hoewel rust heerst op sportpark Westbroek en koning Winter regeert, kijkt de technische commissie van de vereniging vooruit en is achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.

De aanstelling van technisch jeugd coördinator Marco Hollak begint vruchten af te werpen. In de voorbije weken zijn gesprekken gevoerd met meerdere jeugdtrainers. Club en de trainers hebben ambitie, zijn tevreden over de samenwerking en willen de opgaande lijn graag voortzetten.

Dit heeft erin geresulteerd, dat de contracten van Marcel Kuipers, trainer van de juniorenselectie A1, en Alexander Oldeman, trainer van B1, zijn verlengd. Renee Kosters wordt in het nieuwe seizoen trainer van C1. De komende weken wordt de rest van de trainersstaf bij de jongste jeugd, de pupillen, ingevuld. Voor meer info zie website www.ovc21.nl

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.