ook bloemetje voor gerrie van lenthe

Gerrie van Lenthe werd op Valentijnsdag verrast door het CDA-Statenlid Laura Antuma met bloemen als dank voor haar inzet voor de maatschappij.

Onder het motto ‘CDA (respect)eert vrijwilligers’ bracht Antuma in gezelschap van enkele lokale CDA-prominenten een boeket naar Gerrie van Lenthe in Nieuwleusen. ‘Gerrie is onlangs als vrijwilliger en coördinator namens de gezamenlijke kerken in Nieuwleusen een uitgiftepunt gestart van de voedselbank. Ik heb haar vanmiddag leren kennen als een vrouw die zeer betrokken is bij het wel en wee van medemensen’ vertelt Antuma.

‘Gerrie is bijvoorbeeld ook betrokken bij projecten ter verbetering van de scholing van kansarme kinderen in Roemenië. Dat doet zij samen met de stichting ORA Zending & Hulpverlening uit Nieuwleusen (zie bijvoorbeeld www.medgidia.nl). Bovendien onderneemt zij ook nog andere initiatieven om kinderen en jongeren te enthousiasmeren, zowel binnen als buiten de kerk’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.