Home / archiefcentraal / onderscheiding voor doctorandus kappert

onderscheiding voor doctorandus kappert

Een jaar later werd hij secretaris/voorzitter van de Evangelisatiecommissie afdeling Nieuwleusen. Dit deed hij tot 2006. Sinds 2002 is hij voorzitter van de PCOB afdeling Nieuwleusen. Hij bezoekt de regionale, gewestelijke en landelijke vergaderingen. Hij bezoekt de vergaderingen met gemeenten en de ouderenbonden en hij bezoekt leden bij jubilea en begrafenissen.

De heer Kappert heeft zich gedurende een aaneengesloten periode van 25 jaar, en ook een periode daarvoor, als vrijwilliger verdienstelijk gemaakt voor de samenleving op het terrein van politiek, belangenbehartiging, kerkelijk leven en ouderenwelzijn. Hij neemt nu afscheid op 80-jarige leeftijd als voorzitter van de PCOB.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.