onderscheiding voor doctorandus kappert

Een jaar later werd hij secretaris/voorzitter van de Evangelisatiecommissie afdeling Nieuwleusen. Dit deed hij tot 2006. Sinds 2002 is hij voorzitter van de PCOB afdeling Nieuwleusen. Hij bezoekt de regionale, gewestelijke en landelijke vergaderingen. Hij bezoekt de vergaderingen met gemeenten en de ouderenbonden en hij bezoekt leden bij jubilea en begrafenissen.

De heer Kappert heeft zich gedurende een aaneengesloten periode van 25 jaar, en ook een periode daarvoor, als vrijwilliger verdienstelijk gemaakt voor de samenleving op het terrein van politiek, belangenbehartiging, kerkelijk leven en ouderenwelzijn. Hij neemt nu afscheid op 80-jarige leeftijd als voorzitter van de PCOB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.