Home / archiefcentraal / ondernemend reestdal

ondernemend reestdal

Sinds 2010 wordt gewerkt aan het project Idyllisch Reestdal, met als doel het Reestdal nog beter op de kaart te zetten en de contacten in het gebied te verstevigen. Diverse ondernemers willen deze contacten verbeteren en zetten zich in voor een betere samenwerking tussen toeristisch-recreatieve bedrijven. Op dinsdagavond 6 maart wordt een bijeenkomst georganiseerd om ‘Ondernemend Reestdal’ te introduceren.

Binnen het Reestdal is veel aanbod op het gebied van toerisme en recreatie. Zowel op het gebied van verblijfsaccommodaties als vrijetijdsbesteding is er voldoende keuze voor de toerist. Ondernemend Reestdal heeft onder meer als doel de samenwerking tussen deze bedrijven te verbeteren. Daarnaast wil Ondernemend Reestdal zich inzetten voor algemene promotie van het Reestdal.

Dinsdagavond 6 maart vanaf 19.30 uur vindt de bijeenkomst plaats bij Restaurant Poortman te Veeningen (De Wolden). Welkom zijn alle bedrijven uit de toeristisch-recreatieve sector en detailhandel, die op zoek zijn naar een betere samenwerking in het Reestdal. Zij kunnen zich aanmelden via rkaatman@vechtdalmarketing.nl.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.