Home / archiefcentraal / obs vinkenbuurt wandelt veel geld bij elkaar

obs vinkenbuurt wandelt veel geld bij elkaar

De leerlingen van O.B.S. de Vinkenbuurt hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. Ze zijn ‘goed bezig’ geweest, naar aanleiding van het schoolproject GOED BEZIG. Binnen dit project zijn diverse activiteiten uitgevoerd, die te maken hebben met gezond en goed leven, maar vooral ook met goed bezig zijn voor een ander.

Juf Rianne van Keulen vertelt: ,,Op vrijdagavond 17 februari hebben de leerlingen van onze school een half uur gewandeld voor ‘Wandelen voor Water’ van Simavi. Een paar dagen daarvoor is een medewerker van Simavi op school komen vertellen over het belang van waterputten in Afrika. Dat maakte heel veel indruk op onze leerlingen, vandaar dat iedereen mee deed aan de sponsorloop en er ook zoveel geld is opgehaald!”

De wandeling is goed geweest voor welgeteld 1362 euro! De leerlingen hebben 612 euro bij elkaar gewandeld, bedrijven uit Vinkenbuurt hebben 650 euro ingebracht en het jubilerende bestuur (65 jaar) van Plaatselijk Belang Vinkenbuurt doneerde ook honderd euro.

Directeur van de school, Willem Vroom, voegt toe: ,,Het is toch fantastisch dat een kleine school als O.B.S. de Vinkenbuurt met in totaal 43 leerlingen dit voor elkaar krijgt. Je kunt oprecht zeggen: ,,Goed bezig daar in de Vinkenbuurt!”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.