nl doet ommen doet mee

Dit jaar vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart. Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land NL DOET. Ook in Ommen gaan ze aan de slag: Ommen doet mee! Tijdens NL DOET openen verenigingen, goede doelen en maatschappelijke organisaties in Ommen twee dagen hun deuren voor een uniek dagje uit. Met elkaar krijgt Ommen een opkikker door vrijwilligersklussen op te pakken. Doet u mee?

Via www.nldoet.nl/ommen hebben 25 maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties in totaal 34 verschillende klussen gemeld. Het gaat om klussen in het verzorgingshuis, jongerencentrum, scholen, de stadsboerderij, de sportclub, een museum, kerk, peuterspeelplaats, bibliotheek, speeltuinverenigingen en nog vele andere. Het betreft klussen die blijven liggen; waar de organisatie niet aan toekomt of die niet alleen door eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden. Zo worden er klussen gedaan zoals in en rond het pand iets opknappen, een uitje organiseren voor mensen met een beperking of zorgen voor ondersteuning van cliënten.

Belangstellenden zijn, samen met collega’s, vrienden, familie of clubgenoten, van harte welkom om op 16 en 17 maart 2012 de handen uit de mouwen te steken voor NL DOET, Ommen doet mee. Meer informatie over klussen is te vinden op www.nldoet.nl/ommen. Ook kun je voor meer informatie naar www.nldoet.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen, intermediair voor NL DOET! Telefoon: 0529 453244, email: vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl. Of kijk op de website www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.