Home / archiefcentraal / nkv nederlands kampioen

nkv nederlands kampioen

Leden van de Nieuwleuser Konijnen Vereniging zijn in Nieuwegein op de Championshow Nederlands kampioen geworden in de categorie konijnen. Ze mogen de titel Beste vereniging van Nederland dragen. In de competitie deden mee; Bart Nijboer met Vlaamse reus, hij haalde 2 x F, 1 x ZG, 1 x G. Rob van der Veen met zijn Duitse Hangoor 2 x F, 2 x ZG, 1 x G, Arjan Buitenhuis met de Nederlandse Hangoordwerg 3 x G.

Gerrit Brouwer met Thuringer 2 x F, 1 x G, Combinatie de Graaf met Hulstlander, 3 x ZG, 1 x G, Annemijn de Graaf met Pool blauwoog 4 x F, 1 x ZG en met Kleurdwerg zwart 1 x F, 2 x ZG, 1 x G, Benny Melenhorst met Thrianta 2 x ZG. De vereniging had met deze resultaten het hoogste gemiddelde uit de competitie.

Voor dit seizoen was dit de laatste tentoonstelling. De jonge dieren worden de komende periode weer geboren, waarna wordt toegewerkt naar het hoogtepunt van de vereniging, de clubtentoonstelling op 25 en 26 oktober in de Maranathakerk in Nieuwleusen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.