Home / archiefcentraal / mini elfstedentocht in nieuwleusen

mini elfstedentocht in nieuwleusen

De IJsclub Nieuwleusen houdt zaterdagmiddag een Mini Elfstedentocht voor alle leerlingen van de basisscholen in Nieuwleusen. Afhankelijk van de leeftijd schaatsen de kinderen een aantal ronden langs de met elfsteden namen aangeduide stempelposten. Dit alles inclusief bruggen, klûnen en koek en zopie.

Voor alle deelnemers is er tijdens de tocht 1 gratis consumptie. Inschrijven en starten kan van 12.00 tot 13.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro voor leden en 4 euro voor niet-leden van de IJsclub Nieuwleusen. Bij volbrenging van de ‘tocht der tochten’ ontvangen de deelnemers een medaille. Deze zullen via de scholen worden uitgereikt.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.