Home / archiefcentraal / metamorfose sandra bijker

metamorfose sandra bijker

Elke maand krijgt een lezer van Vechtdal Centraal een volledige metamorfose aangeboden. Afgelopen maand werd Sandra Bijker (31) uit Dalfsen onder handen genomen. De Dalfser Barbier deed Sandras haar, Schoonheidssalon Ineke zette haar in de make-up en SHE Fasion stak haar in het nieuw. De foto’s zijn genomen door Margreet Pielman bij het oude station.

Op de foto draagt Sandra een Blazer Vila (39,95 euro), Top Vila (24,95), een broek van Daughters of EVE (149 euro), ceintuur (29,95) en schoenen van Roberto d’Angelo (169,95 euro). Verder draagt Sandra een ketting van 17,95 euro en Armbanden leer met Swarovskistenen van 39,95 euro. Dit alles is verkrijgbaar bij SHE Fashion.

Kapsalon de Dalfser Barbier heeft nog een tip voor een ‘glanzende krul’: “Wij adviseren Blend Shape

van Keune te gebruiken. Dit product houdt het haar soepel en zorgt er voor dat je haar de hele dag restylebaar is.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.