met gladde banden een ongeval veroorzaken

Banden zonder profiel en toch in de auto stappen terwijl het glad is. Het kan haast niet goed gaan… enne… Dat ging het ook niet. De kans dat het goed ging werd door de bestuurder van het voertuig zelfs nog kleiner gemaakt: Hij stapte (vermoedelijk) onder invloed drank achter het stuur.

Aan de Hoogeveenseweg in Schuinesloot ging het zondagavond mis. Een 32-jarige man uit de gemeente Hardenberg kwam uit de richting van Slagharen en wilde linksaf slaan de Schuineslootweg in. Voor de kruising had hij de middengeleider geraakt en was hij vervolgens doorgeschoten op de linker weghelft en reed hij daarbij frontaal tegen de auto van een 46-jarige vrouw uit de gemeente Hardenberg.

De 32-jarige man werd voor nader onderzoek door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De banden van de auto van de 32-jarige man waren glad en er werd een bloedproef bij de man afgenomen omdat er een vermoeden was dat hij onder invloed was ten tijde van het ongeval. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd in verband met het veroorzaken van gevaar op de weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.