man met mes probeert 16 jarige te ontvoeren

Een 16-jarige jongen uit de gemeente Hardenberg moest vrijdagvond op de Venneweg in Collendoorn onder bedreiging van een mes bij een voor hem vreemde man in de auto stappen. Hij zag kans om hieruit te ontsnappen er vandoor te gaan. Hij fietste die avond, tussen 20.00 en 20.15 uur in een donkere, bosrijke omgeving, vanuit de richting van Schuinesloot, over de Venneweg, in de richting Hardenberg.

Hij werd op de onverharde zijweg, net voorbij de bungalows van Ponyparkcity, in de omgeving van de parkeerplaats, opgewacht door de bestuurder van een donkerkleurige Renault van het type Senic of Espace, die buiten zijn auto stond en hem aansprak. Toen het slachtoffer hierop stilhield werd hij gedwongen in de auto te stappen. In de auto trof hij een metalen pijp, mogelijk een korte honkbalknuppel, waarmee hij kans zag de man met het mes enkele rake klappen te geven.

Mogelijk is zijn belager even buiten bewustzijn geweest en / of aan zijn hoofd gewond geraakt. Hierop ging de jongen er in paniek vandoor en meldde het voorval bij zijn ouders. De man die hem bedreigde heeft gedekt donker haar en droeg een driekwart lange jas. Zijn auto maakte een rommelige indruk. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met dit voorval te maken heeft of aanslaan op: bovenstaande informatie, de auto, in combinatie met een mogelijk gewonde man, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld misdaad anoniem) via 0800-7000. Naar dit voorval wordt een nader onderzoek ingesteld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.