Home / archiefcentraal / loes adegeest 7e op nk kortebaan

loes adegeest 7e op nk kortebaan

Loes Adegeest is zondag 7e geworden op het NK kortebaan, over 140 meter. Uit heel Nederland kwamen 34 meisjes junioren C hiervoor naar het Friese Bantega. Als pleister op de wonde van het mislukte NK van de dag ervoor, kreeg Loes voor het eerst in haar schaatscarrière een bos bloemen en werd het Wilhelmus voor haar en de andere prijswinnaressen gespeeld.

Wethoudster Esther de Vrij overhandigde de beste drie een medaille en de beste acht een bos bloemen. Een envelop met prijzengeld werd overhandigd door voorzitter Jelle Wesselius van IJsclub de Polder. Loes hoogste klassering tijdens het toernooi was een 5e plaats, maar in de strijd om de laatste vier werd ze uiteindelijk 7e, net voor de nationaal kampioene allround Isabelle van Elst.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.