Home / archiefcentraal / lezing over natuur in wit rusland

lezing over natuur in wit rusland

Leo Oudejans, lid van de vereniging voor Natuur en Milieu De Vechtstreek in het Natuur Informatiecentrum Ommen, verzorgt op vrijdag 24 februari vanaf 20.00 uur een lezing over de natuur in Wit Rusland. Dat doet hij in de Besthmener Molen in Ommen. De toegang is gratis.

Als reisleider heeft Leo Oudejans veel interessants te vertellen en hij illustreert zijn verhaal met talloze foto’s die een indruk geven van dit zo mooie, nog onbekende land met zijn uitgestrekte boreale wouden en venen in het noorden, de natte loofbossen en moerassen in het oosten en de onvergetelijke en indrukwekkende riviermoerassen in het Prypiatsysteem in het zuiden van het land.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.