lente bij het ommermannenkoor

Bij het Ommer mannenkoor is de lente al weer in aantocht, niet alleen omdat zij op zaterdag 17 maart hun voorjaarsconcert houden. Maar ook omdat het Ommermannenkoor voor het 20e achtereenvolgende jaar, met hun traditionele potgrondactie in de straat komen.

Vanaf maandag 5 maart tot en met zaterdag 10 maart kun je dus mannen van het Ommer mannenkoor bij je aan de deur verwachten. De potgrond wordt keurig aan huis geleverd. Eén zak potgrond van 45 liter kost 3 euro.

Mochten zij je niet thuis treffen, of wil je vooraf bestellen, dan kan dit natuurlijk bij de leden van het Ommermannenkoor of via Arie Speulman 0529 – 452145 tussen 18.30 -19.30 uur.

Elke woensdagavond houdt het koor haar repetitie van 19.30 tot 21.30 uur in de Kern aan de Bouwstraat in Ommen. En onder leiding van dirigent Gezinus Veldman is zingen gewoon een feest, volgens de koorleden. Zie voor nadere informatie de site op www.ommermannenkoor.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.