Home / archiefcentraal / leden de doorloper schaatsen gratis

leden de doorloper schaatsen gratis

Als je nog niet genoeg kunt krijgen van de winter, nodigt De Doorloper je uit om zaterdag 18 februari te gaan schaatsen op de ijsbaan De Bonte Wever te Assen. Met het seizoenskaartje van de ijsvereniging kun je daar vrij schaatsen en genieten van een mooie winterse omgeving. Het dragen van handschoenen en muts is verplicht.

Er wordt vertrokken om 15.45 uur vertrekken, de verwachting is dat we om 20.00 uur weer terug zijn in Ommen. Kosten voor vervoer bedragen 4 euro per persoon. Geef je op en mail je gegevens door naar: ijsverenigingdedoorloper@gmail.com . Het gaat om je naam en e-maialdres of telefoonnummer. Uiterste inschrijfdatum is 11 februari, vol = vol.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.