Home / archiefcentraal / kunst kijken met eric schutte

kunst kijken met eric schutte

Ccoba, de culturele commissie bibliotheek activiteiten, houdt op dinsdag 14 februari een lezing met de Ommer kunstenaar Eric Schutte. Eric Schutte volgde na zijn middelbare school de opleiding docent Beeldende kunst en Vorming aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle en studeerde af op autonome kunst. Hij is nu werkzaam als docent en als beeldend kunstenaar.

Zijn kunst richt zich op conceptueel ontwerpen en op klassiek schilderen. Naast uitleg en beschouwing van zijn eigen werk gaat het tweede deel van de lezing van Eric Schutte over een stroming van de klassieke schilderkunst, de Romantiek. Ook zal er deze avond werk van hem te zien zijn.

Het werk van Schutte is permanent te zien in Galerie Schutte in Giethmen. Daarnaast heeft Schutte ook al veel werk in opdracht gemaakt voor bedrijven en instellingen. Ook portretteert hij dieren op verzoek.

De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Vrienden van Ccoba betalen 2,50 euro. Dat is inclusief koffie/thee. Kaarten zijn tijdens de openingsuren verkrijgbaar bij de informatiebalie van de bibliotheek. Ook op de avond zelf is er kaartverkoop. Openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag: 13.00 – 20.00 uur. Zaterdag: 10.00 – 12.00 uur ; Dinsdag en donderdag : gesloten. 0529-452158. Deze informatie is ook te vinden op de website www.ccobavanommen.blogspot.com

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.