knutselmaterialen voor vakantie bijbel club

De vrijwilligers van de Vakantie Bijbel Club uit Ommen hebben woensdag 15 februari een grote voorraad knutselmaterialen ontvangen vanuit het Unifonds van Univé De Onderlinge. De Vakantie Bijbel Club houdt in de voorjaarsvakantie van woensdag 29 februari tot en met vrijdag 2 maart speciale ochtenden waarbij alle basisschoolkinderen uit Ommen zich op kunnen geven om te gaan knutselen, zingen en toneel te kijken en zo op een speelse manier bezig zijn met het geloof. De Club bestaat sinds 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes.

Elk jaar staan de vrijwilligers weer voor de uitdaging om nieuwe knutselwerken te bedenken. En voor het maken van deze knutselwerken is veel knutselmateriaal nodig. Het Unifonds van Univé De Onderlinge heeft ervoor gezorgd dat de kinderen de komende twee jaar voldoende materialen hebben om mee te knutselen. Hier zijn de vrijwilligers én de kinderen ontzettend blij mee.

Het Unifonds is een fonds van én voor leden van Univé De Onderlinge. Het fonds stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar om projecten en instellingen met een breed maatschappelijk draagvlak te ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.